Orsaker till Lower Ball-Joint Failure

Kulleder ansluter en bils styrarmar till hjulen. De kan vridas i valfri riktning på axeln och rotera som hjul är styrda. Lägre kulleder är oerhört viktigt eftersom om en nedre kulled misslyckas, kan slutet wheelpoint som går med det vänder i någon riktning och göra styrningen omöjlig. Det kan också släppa och ta ut fjädern. Fjädrarna är vanligtvis ut med stor kraft som dåligt kan skada andra delar av din bil eller andra fordon eller ens skada närliggande fotgängare. Slitna Kulled

Kullänkar slits ut precis som alla andra stycke av maskiner, speciellt en i en bil. Kulleden själv kan bli sliten med tiden eller skadad, du kan även få en sällsynt defekt lägre kulled, som är mer benägna att misslyckas. I detta fall är felet oftast inte uppenbara förrän skarven har redan misslyckats. Om du har din bil reparerad av en annan anledning eller bara vill att det kontrolleras av en mekaniker, begära ett lägre kulled inspektion.
Skadade Boots

gummistövlar tätning de nedre kulleder kan bli gamla och slitna, sprickbildning och tillåter smuts, vatten och annat skräp på de nedre kulleder. Detta får dem att slitas ut snabbt.
P Om du märker att dina gummistövlar verkar slitna eller spruckna, byt ut dem omedelbart för att förhindra en olycka eller att rädda ett liv.

Bilolycka
p Om du har en bilolycka, kan din nedre kulleder misslyckas. Det kan vara från effekterna av olyckan, om det var illa nog. De misslyckade gummistövlar tillåter vatten, smuts och skräp att komma in och bära ut den nedre kulleder, men när du har någon form av olycka med hög effekt eller ens vatten nedsänkning, kan det orsaka nog skada för att tillåta en sådan sak att komma in och bära ut de nedre kulleder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65781.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.