Automotive Headlight Felsökning

När det finns ett problem med din strålkastare, måste du ta upp frågan direkt. Du kanske inte att kunna förhindra att dina strålkastare från att missa när du kör, men om du gör regelbundet underhåll, som att byta strålkastare lökar vartannat år och kontrollera husanordningen liksom ledningar för skador, kan du minimera risken för kritisk strålkastare misslyckande. Ändå, när något går fel, bör du kunna felsöka problemet. Instruktioner
1

Öppna säkringen panelen genom att dra ner på säkringslocket, vanligen placerad i förarens fotutrymme, med fingrarna.
2

lokalisera säkringen för strålkastare som använder säkringsförteckningen på undersidan av gruppcentralen.
3

Dra säkringen för strålkastarna med säkringen avdragare i gruppcentralen. Om metallbandet inne i säkringen är trasig, byt ut säkringen mot en ny säkring med samma ampere.
4

Öppna huven och kontrollera ledningarna för skador som slitna kablar, eller avskalade plasthölje . Om det finns några skador på ledningar, har det ersatts av en professionell mekaniker
5

bort strålkastarna -. Förfarandet för detta kommer att variera beroende på din bil - och kontrollera att de glödtråden inte är skadad eller trasig inuti glödlampan. Om det är, byt strålkastaren.
6

Slå på strålkastarna med avstängd motor. Om strålkastarna flimmer, då du kan ha en dålig elektrisk anslutning på strålkastaren. Kontrollera den elektriska kontakten för att se till att strålkastare kontakten är säker.
7

Kontrollera strålkastarna med motorn igång. Om strålkastarna flimmer eller "cykel" från ljust till mörk, är generatorn makt regulatorn inte fungerar korrekt. Du måste ha denna service. Om dina strålkastare drar för mycket ström, kommer det att orsaka en kortare eller orsaka strålkastaren att misslyckas i förtid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65054.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.