Hur berätta om min Huvudbromscylinder är dåligt?

En läckande huvudcylinder kommer att orsaka problem med din bilens hela bromssystem. En dålig huvudcylinder kan göra ett fordon svårt att sluta och farligt att köra, så det är viktigt att reparera eller byta ut bilens huvudcylinder omgående om du bestämmer att du har ett problem med det. Instruktioner
1

Öppna huven och kontrollera din bromsvätskebehållaren. Om den är låg och du har nyligen lagt vätska, har du förmodligen en läcka någonstans i ditt bromssystem. En läckande huvudcylinder är en brist huvudcylinder, så du kommer att behöva kontrollera huvudcylindern för läckor.
2

Undersök huvudcylindern noga. Huvudcylindern är den metall som är monterad på bromsvätskebehållaren i de flesta bilar. Titta noga på alla rör och slangar för tecken på vätska läcker ut. Om din huvudcylindern verkar fuktigt eller droppar, är det läcker.
3

Kryp under bilen och leta efter läckor direkt under din huvudcylindern. Om det finns en pöl av bromsvätska under bilen, motsvarande med huvudcylindern ungefärliga plats, är din huvudcylinder läcker. Om det finns bromsvätska pölar under din bil som inte överensstämmer med huvudcylindern läge, kan du ha en dålig bromsslang eller hjulcylinder som behöver bytas.
4

Få in i din bil, och tryck ned bromsen för att kontrollera trycket. Huvudcylindern styr bilens hydrauliska bromssystem och upprätthåller vätsketryck. Om bromsarna känns squishy, ​​mjuk eller mosig och du kan inte hitta en läcka eller inte är för lite bromsvätska, har din huvudcylinder stoppas förmodligen arbetar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66203.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.