Stewart Warner RPM-Mätverktyg

Maxima Technologies är ett företag som specialiserat sig på elektronisk utrustning, inklusive mätare och givare bränsle, och en av dess varumärken är Stewart Warner, vilket skapar instrument som gör att du kan övervaka och få fram uppgifter om olika fordonssystem . Det gör också att du kan visa information om varv per minut på dieselmotorer. Det gemensamma namnet för denna typ av anordning är en varvräknare. World Wide

World Wide Instruments visar data i både engelska och metriska mätsystem, och den har en svart urtavla med vita och orange bokstäver. Mätaren har också Society of Automotive Engineers (SAE) symboler, och den är gjord av rostfritt stål för att motstå rost. Andra inslag i detta verktyg är att den har en 12 volts lampa och en vit ring belysning, som du kan använda för elektriska mätare. Med detta verktyg kan du visa information om motorns oljetryck, lufttryck, bränslenivå och vatten tempererat. Verktyget fungerar också som en voltmeter, som du kan använda för att mäta den elektriska skillnaden mellan två motsatta punkter. World Wide Instrumentet fungerar även som en varvräknare och amperemeter, som du kan använda för att mäta hur mycket elektrisk ström går genom en krets. Som av 2010, kostar denna produkt ca $ 15.
Deluxe

Deluxe är en uppsättning av mätare, varvräknare och hastighetsmätare kommit. Du kan få dessa skalor på antingen engelska eller metriska mätsystemet för arbete på antingen fordon eller marina system. Med denna uppsättning kan du få en hastighetsmätare för antingen ett fordon eller en båt, en vanlig varvräknare, en diesel varvräknare och en gas /tändning varvräknare. Verktyget set levereras med ett ljus så att du kan se ansiktet även på natten, och den är gjord av rostfritt stål. Som av 2010, dessa mätare kostar mellan $ 56 och $ 130, beroende på vilka funktioner du behöver.
Standard serie Instrument

Detta är en uppsättning av mätare . Fordonets lastprofil är gjord av rostfritt stål. Den levereras med en amperemeter och tryck, bränslenivå mätare, oljetryck och vattentemperatur mätare. Pro-versionen av detta kit levereras med en extern 12 volts ljus för användning nattetid. Varje verktyg har ett förseglat fall att bibehålla lufttryck och för att motstå korrosion. Som av 2010, denna produkt kostar mellan $ 50 och $ 100.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66170.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.