Problem med farthållaren Drive i en 2005 Toyota Tacoma

Den 2005 Toyota Tacoma har haft ett återkallande och tekniska bulletiner tjänster (TSB) publiceras på lastbilen för problem med farthållaren enheten. Farthållaren enheten låser hastigheten på Tacoma på plats så att operatören inte behöver trycka på gaspedalen under körning. När farthållaren enheten misslyckas eller har problem, måste operatören använda gasen för att bibehålla hastigheten. Varvtalsreglering Problem
p Det fanns 3,8 miljoner Toyota fordon återkallas på grund av problem med hastighetskontroll, inklusive 2005 Toyota Tacoma. Enligt Toyota är varvtalsreglering problem på grund av ett konstruktionsfel i golvmattor, vilket gör stick gaspedalen i öppet läge, men andra rapporter från Toyota uppger att gaspedalen fastnar på grund av en kabeldragning problem med farthållaren . Gasen kan hoppa in i öppet läge, och föraren kommer inte att kunna stoppa lastbilen. Återförsäljaravtalet kommer att ersätta de golvmattor samt installera en nydesignad gaspedalen och inspektera cruise sele kontroll ledningar för att lösa problemet.
Range Sensor Problem

TSB utfärdades på 2005 Toyota Tacoma om ett problem med Sändningsräckvidd sensorn. Denna sensor kan orsaka Tacoma att tveka när du använder farthållaren under normala körförhållanden. Denna farthållare drive kabeldragning problem kan orsaka Sändningsräckvidd sensorn att misslyckas, men ingen direkt korrelation har gjorts mellan de två komponenterna. Återförsäljaravtalet, men kommer att ersätta sensorn Sändningsräckvidd samt inspektera och byta kryssningen sele kontroll ledningar för att rätta till detta problem i 2005 Toyota Tacoma.
Farthållare Problem Drive Wiring

Toyota har publicerat en TSB på 2005 Tacoma om problem med ledningar anslutning för farthållaren enheten. Kontakterna kan bli korroderade och inte fungerar på grund av en kontakt problem. Damm och smuts kan bygga upp i enheten farthållare kabelanslutningar, vilket misslyckandet med farthållaren drivkraften för att engagera. Kontaktpunkterna för kontakterna på farthållaren enheten ledningsnätet kommer inte att tillåta elektriska signaler som skickas till och från farthållare Frekvensomriktaren växlar. Ledningsnätet behöver bytas eller skarvas korrekt att åtgärda denna kryssning problemet kontroll enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66893.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.