Blue Point Scan Tools

Snap-on Inc. tillverkar Blue Point varumärke av diagnostiska sökverktygen. Skanningen verktyg kontakten i din omborddiagnos II (OBDII) systemet, vilket gör att du kan få fordonet statistik och diagnostiska felkoder (DTC). OBDII system finns på alla fordon tillverkade efter 1996, och dessa system använder branschstandard koder som gör att du enkelt diagnostisera ett problem oavsett vilken typ av fordon du kör. CanOBD2 Car Reader

Car Reader Controller Area Network OBD2 (CanOBD2) är kompatibel med bilar tillverkade mellan 1996 till idag, och det kommer med en lysdiod (LED) skärm som är färg- kodas baserat på typen av DTC kod. Detta verktyg ger dig möjlighet att se de fel i samband med din Check Engine ljus och att ta bort varningen efter att du åtgärda problemet. Den CanOBD2 Car Reader är plug-and-play, vilket innebär att din dator kommer att känna det så snart du kopplar in den Tillverkarens produktnummer för detta verktyg är YA3020 och det kostar $ 66,85 per november 2010.


CanOBD2 ABS Scan Tool

Scan Tool, låsningsfria bromsar (ABS) och CanOBD2 tillåter dig att diagnostisera problem med dina ABS, CAN och OBD2 system. Detta verktyg ger dig möjlighet att visa felkoder i samband med din sändning och originalet - (OEM) bättre system. Du kan dra upp FRYSTA DATA om ditt fordon, vilket innebär att verktyget kommer att fånga information om en viss tidpunkt, och du kan använda dessa data för att jämföra nuvarande, tidigare och framtida resultat. Detta scan verktyg levereras med programvara för Windows-baserade system så att du kan se de felsökningsverktyg data på din dator eller laptop. Tillverkarens produktnummer för detta verktyg är YA3160 och det kostar $ 339,55 per november 2010.
CanOBD2 diagnostikverktyg

Detta verktyg levereras med tre språk visas för spanska, engelska och franska, och det tillåter dig att diagnostisera och radera Kontrollera varningar motorn ljus. Det kommer också med ett utsläpp beredskap varningslampa, vilket kan tyda på att du har ett problem med din emissionssensor. Du kan ansluta detta verktyg för din dator, och dra upp eller skriva ut rapporter. Du kan också uppdatera denna diagnostiska verktyg med den senaste bilmodell information via Internet och ta FRYSTA DATA. Tillverkarens produktnummer är YA31000 och det kostar $ 154,35 per november 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66091.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.