Typer av Prius Driftstörningar

Toyota Prius var en av de första hybridbilar som införts av en större biltillverkare. Prius blev populär på grund av de låga utsläpp och högre miles per gallon Prius ägaren fick med en tank. Sedan Prius infördes 2001, har bilen haft olika typer av fel och återkallades av flera skäl, men den största återkallelsen påverkat nästan 4,5 miljoner Toyotas för årsmodellerna 2004 och 2010. Accelerator fastbränd

Toyota erinrade knappt 4,5 miljoner bilar, inklusive Prius, eftersom gaspedalen började fastna i golvmattan. Denna accelerator fel orsakade Prius att påskynda till okontrollerbara hastigheter samt effekt bromssträckan för bilen. Vissa Prius ägare har klagat över att inte kunna stoppa bilen alls skapa olyckssituationer. Handlaren ersätter golvmattan och modifierad gaspedalen för att förhindra att detta fel uppstår.
Dashboard Störningar

Carcomplaints.com har rapporterats att vissa Prius ägare har rapporterat defekt instrumentpanel displayer som orsakar instrumentbrädan visar att gå ut. Denna belysning fel kan leda till att användaren inte informeras om viktig information som hastighet, oljetryck, batterispänning och bensintank nivå. Utan denna instrumentbrädan informationen Prius ägare inte kan manövrera fordonet på ett säkert sätt eller blivit strandsatta eftersom ingen instrumentbräda information som presenteras för operatören.
Styrning Störning

Toyota Prius återkallades under 2006 på grund av en rattstång fel. Detta minns drabbade över 170.000 fordon, enligt RepairPal.com och kan leda till att användaren tappar kontrollen över styrningen eftersom rattstången frakturer. Centret rattstångsaggregat och oket krackning skapa en separation av axeln och oket gör Prius förlorar styranordningen. Den enda korrektion för detta fel är att ha styraxeln och oket på Prius ut. Addera Broms Fel

Vissa Prius ägare har klagat på bromsarna funktionsstörning på Toyota, enligt Carcomplaints.com. Denna broms fel orsakar bromsarna att halka på någon annan yta än plana ytor, ytor såsom grus, järnvägsspår eller gropar. Detta halka problem på Prius kan orsaka att fordonet kränga fram när du bromsar. Det har varit hittade ingenting fel med bromsarna från tillverkaren och Prius har inte återkallat för denna bromsning fel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65713.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.