Felsökning av en 2001 Nissan Frontier

Basen trim av 2001 Nissan Frontier regelbundna hytten kom med en 2,4-liters rak fyrcylindrig motor. Motorn producerade 154 foot-pounds av vridmoment vid 4.000 rpm. Lastbilen ingår många olika vanliga funktioner, inklusive servostyrning, låg bränslenivå varningssystem, 15-tums hjul, bänk främre säten, och intermittent vindrutetorkare. Eftersom det finns så många olika system, delar och komponenter på 2001 Nissan Frontier, kan det vara svårt att avgöra vilken del eller ett system inte fungerar när du har ett problem med lastbilen. Ett sätt att felsöka din Frontier är genom att se över fordonet påminner och allmän information om felsökning. Instruktioner
1

Undersök hörnet stötfångaren och stötfångare lampaggregat på Frontier för att avgöra om de har tillverkats av Dope, Inc. när framsidan av din bil inte korrekt reflekterar ljus på natten. Dessa eftermarknaden stötdämpare och lampor stötfångare inte innehåller de gula sidoreflektorer som krävs av Federal Motor standarder fordonssäkerhet. Byt ut etiketter lampor med nya lampor som innehåller den gula sidan reflektorn.
2

Inspektera bränsletank ventilinloppet slutaren när du ser ett bränsleläckage under din lastbil. Inloppet avstängningsventil får inte vara ordentligt tillslutna och tillåter gasen att strömma ut i din tank. Om detta villkor inte är reparerat den läckande bränsle kan starta en brand nära bensintanken om bränslet kommer i kontakt med en antändningskälla. Byt bränsletanken ventilinloppet slutartid för att säkerställa stoppen bränsleläckage.
3

Titta på bränslepumpen terminalen på bränsle-sändande enheten när motorn går inte att starta eller stannar utan förvarning . Bränslepumpen terminalen på den sändande enheten kan ha en spricka i plast gjutning som orsakar bränslet strip pump terminal att korrodera. Om det finns en betydande mängd av korrosion bör hela bränsle-sändarenhet bytas ut. Om det bara finns en liten mängd av korrosion, applicera tätningsmedel till terminalen bostäder för att förhindra ytterligare korrosion i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67364.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.