Kommer ett dåligt batteri Force Power Steering att misslyckas ?

Styrservo system har både mekaniska och hydrauliska komponenter , och är inte elektrisk . Du kan fästa problem servostyrning på ett dåligt batteri endast om batteriet är illa nog att det överbelastnings laddning - vilket gör generatorn att misslyckas , vilket i sin tur , överbelastnings remmen som driver både servopumpen och generatorn , orsakar remmen att misslyckas. Remdrivna

En enda rem driver både fordonets laddningssystem och befogenheter hydraulpumpen som driver servostyrningen . Om remmen slirar dåligt eller raster , vanligtvis från normalt slitage kommer servostyrning fungerar inte och batteriet kommer snabbt förlora sin laddning . Kontrollera Serpentine belt .
Power Steering Fluid

Styrservoolja är en speciell olja i servopumpen skickar via högtrycksslangar att bistå styrning . Om vätskenivån blir för låg , kommer systemet att misslyckas . Toppade utanför vätskan kan avhjälpa problemet , men om problemet återkommer , det finns en läcka någonstans som behöver repareras .
Pumpen

Om bandet är i god form och tight , är styrservoolja fullt och systemet fortfarande inte fungerar , är chansen hydraulpumpen i systemet har misslyckats . Byt ut den eller ta bilen till en mekaniker för att göra jobbet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65961.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.