1974 Corvette Batteri Felsökning

I 1974 var det sista året Corvette presenterade big block motor. Små fjädring ändringar gjordes fram och bak, på grund av en ny, tyngre stötfångaren desgn som sattes 30 pounds till vikten på bilen. Om batteriet i din Corvette har slutat tillhandahålla tillförlitlig starteffekt, är det dags att felsöka den. Testa spänningen i batteriet för att kontrollera att det är tillräckligt stark för att stödja motorns behov. Saker du behöver
Voltmeter
bakpulver
Skyddshandskar och glasögon
Visa fler instruktioner
1

Park Corvette i en nivå, väl upplyst område och stäng av motorn. Dra huvan spaken och stötta huven upp.
2

Identifiera batteriet. Det är en rektangulär del av motorn på framsidan av motorn, på förarsidan. Den har två metallskruvar antingen på toppen eller på ena sidan till vilken de röda och svarta kablarna är anslutna. De flesta batterier har en rem som gör demontering och montering enklare, och många har en hård plasthölje. Ta bort locket.
3

Anslut den positiva, eller rött, mätsladden på din voltmeter till den positiva batteripolen, identifierbara genom den röda batterikabeln kontakt fäst vid den. Anslut sedan den negativa, eller svart, testsladd av voltmetern till batteriets minuspol, identifierbara genom den svarta batterikabeln kontakt.
4

Titta på spänningen behandlingen registrering på voltmetern skärm. En sund batteri producerar mellan 12,5 och 12,8 volt. Allt annat är ett tecken på ett svagt batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65884.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.