Anledningar Varför en Infiniti J30 Inte Kommer vev

med bil oroligheterna kan vara en riktig krångel, särskilt när du har ingen aning om vad som är fel. Lyckligtvis har de flesta motorproblem på en oändlig J30 är ganska lätt att felsöka. Den främsta anledningen till en Infiniti J30 stannar veva kan inskränkas till ett problem i bränslesystemet, batteriet eller startmotorn systemet. En snabb kontroll av dessa tre system kommer vanligtvis eliminera majoriteten av sannolika frågor. Tom tank

första att kontrollera om din bil inte startar är bränsletanken. En tom tank kommer inte att skicka gas till motorn, vilket gör att motorn stannar eller inte spricka alls. Ta reda på om din bil är parkerad på en sluttning. Detta kan leda till att bränslet i tanken för att strömma till ena sidan av tanken eller det andra orsakar bränsletanken för att vara tom när det inte är. Se till att bilen står parkerad på plan mark och försöker starta bilen igen.
Defekt batteri

En defekt batteri kan orsaka flera problem i din bil inklusive orsakar motorn inte vända. Batteri problem inkluderar ett dött batteri eller bara en lös batterikabel. Om du försöker starta din bil och du märker att inga lampor kommer på insidan instrumentbrädan, är det troligt att något är fel på batteriet. Öppna huven och kontrollera att batteriet är ordentligt anslutna till batteriet. Också leta efter slitna områden i ditt batteri kabeln. Om bilen ändå inte startar, försök att hoppa starta batteriet för att se till att batteriet är inte död.
Igensatt bränslefilter eller Bränslepump
< p> Ett problem i bränslesystemet kan orsaka begränsa mängden gas som skickas till motorn. Vissa frågor i bränslesystemet, som ett bränsleläckage, är bäst att lämna upp till en professionell mekaniker. Men det finns vissa frågor som du enkelt kan diagnostisera och åtgärda. Ett igensatt bränslefilter eller dålig bränslepump kan bytas i mindre än en timme med rätt verktyg. Helt enkelt lokalisera bränslefiltret eller bränslepumpen och inspektera del för mycket smuts, slitna kablar eller hål. Båda kan hittas någonstans längs bränsleledningen antingen under bilen nära bränsletanken eller under huven nära motorn. Byt ut en del om det behövs.
Skadade Spark Plug

Tändstiftet är en del av tändningen som antänder den komprimerade luft-bränsleblandningen, vilket startar bilen. Din motor kommer inte att kunna slås på om tändstiftet är skadat. Det kan finnas flera problem med ditt tändstift. Våt beväxning är när spetsen av pluggen är downed i olja. Splash påväxt och glas är två villkor som uppstår när mineral och smuts avlagringar bildas på tändstiftet orsakar pluggen till misständning. Båda tillstånden kan fixas med en tune-up. En annan enkel fråga överhettning som kan orsaka att tändstiftet blister.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65439.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.