Problem med en E350 Mercedes

Mercedes-Benz E350 har bara varit i produktion sedan 2005 och har inget rapporterat påminner med 2010. Carcomplaints.com har rapporterat en National Highway Traffic Safety Association utredning en ratt air-bag defekt. Andra problem har uppstått med detta E350 Mercedes enligt Repairpal.com. Front Thrust länklager Cracking

Mercedes E350 har problem med för tidig däckslitage, vilket slitbanan att bära oregelbundet på framdäcken. Denna däckslitage beror på de främre trycklager länk krackning och läckande olja. Dessa lager är vätskefyllda och när de spricker de skapar onormala vibrationer i suspension. Den onormala vibrationer i framvagnen gör att däcken slits ut i förtid. Olja kommer att börja läcka ut på trottoaren när dessa lager spricka. När detta läckande börjar, måste E350 ägaren att ha Mercedes tas tillbaka till återförsäljaren och byta ut dem innan stora problem skapas.
Vevaxelposition givarfelskyddet

Vevaxeln positionssensor är en elektrisk apparat som registrerar rotationer av vevaxeln. Repairpal.com rapporterar att Mercedes E350 har ett problem med vevaxeln lägesgivare inte i bilen. Denna sensor används av E350 för att styra tändning och injektor timing, som bistår Mercedes i bränsleeffektivitet. När denna sensor misslyckas Mercedes börjar stall och tomgång grovt. Den enda korrigering för detta problem är att ha återförsäljare byta vevaxeln lägesgivare.
Airmatic pumphaveri

Mercedes-Benz E350 har ett problem med den AIRMATIC pumpmotorn misslyckas, enligt Repairpal.com. Reläerna har klibba, vilket gör att pumpen gå hela tiden, även när E350 är avstängd. Detta gör att batteriet köra ner och bränner ut AIRMATIC pumpmotorn. Den AIRMATIC pumpen används för att stabilisera chocker på Mercedes för att ge en jämnare gång av E350. Rapporter visar också att de AIRMATIC Pumpmonteringen bussningar har burit ut, skapar buller under fronten på bilen vid körning över ojämna vägar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65841.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.