Felsökning av luftkonditionering i en Nissan Altima

Ibland luftkonditionering problem i en bil kan vara en enkel fix, även för dem av oss som inte vet någonting om bilar. Innan en kostsam och tidskrävande resa till återförsäljaren eller en mekaniker, ge felsökningen ett skott. Ta några enkla steg för att försöka avgöra problemet i din Nissan Altima. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

starta motorn och låt den gå några minuter så att luften svalna. Dubbelkolla kontrollerna för att se till att de rätta knapparna väljs. Detta kan tyckas naivt, men den mänskliga faktorn kan vara att skylla.
2

Justera klimatkontroll. Om de arbetar på rätt sätt med rätt mängd motstånd och stannar vid de rätta ställena, men har ingen effekt på luften så är det förmodligen en enkel säkring problem. Om de inte fungerar på rätt sätt så är det förmodligen en kontrollpanel fråga.
3

Hitta säkringsboxen på insidan av bilen. Säkringsdosan sitter under en liten rektangulär trim panel på instrumentbrädan på passagerarsidan. Använd en skruvmejsel eller mejsel som är slut är täckt med tejp för att undvika repor på trim för att bända loss panelen. Det finns en säkring diagram på insidan av omslaget.
4

Få till kontrollpanelen i en Nissan Altima genom att ta bort instrumentpanelen, märkplåten och dash sidan efterbehandlare på förarsidan, två lägre panel-till-instrumentpanelen skruvar och den undre panelen på förarsidan, två lägre förstärkning panel-till-instrumentpanelen skruvar och undre armeringen panelen, sex Rattstången lockskruvar, täcket, spiralkabeln och kombinationen switch, två kluster lock "A" skruvar och klustret locket "A", och tre kombinationer skruvar mätaren. Koppla ur kabelhärvan kontakten och dra den kombinationen mätaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63811.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.