Vilka är tecknen på en bromsslang skärs ?

Om du misstänker att en bromsslang i bilen har ett snitt i den , antingen på grund av en olycka eller vandalism , bör du inte köra bilen förrän den har reparerats . Det finns flera tecken som kan tyda din bromsledningen kan ha ett snitt eller hål i den . Om ditt fordon uppvisar något av dessa symtom , ska du ha det bogseras till en mekaniker och repareras omedelbart . Bromsar misslyckanden och fel kan orsaka olyckor . Brake Fluid
p Om det finns en pöl av bromsvätska enligt din bil , det finns en chans att en broms linje är att skylla . Om en bromsledning skärs , har ett hål i det eller blir bortkopplad , kommer ditt bromssystemet förlorar vätska och kanske inte kan bygga tillräckligt tryck för att stoppa bilen .
Ingen bromsvätska < br >

Om du öppnar huven på din bil och din huvudcylinder är reservoar , som är den del av bromssystemet när bromsvätskan sätts , är låg eller tom , då din bromsvätska går någonstans utanför din broms systemet. Ett snitt eller ett hål i en bromsledning kommer orsaka att vätska läcker ut och din huvudcylinder bromsvätskebehållaren att tömma .
No Brakes
p Om din bil inte stannar när du bromsar , kanske du inte har tillräckligt vätsketryck i ditt bromssystem . Detta kan orsakas av flera olika problem , och ett snitt bromsslang är en av dem . Dina bromsledningar kan också ha skurits om din bil fortfarande stannar , men bromsarna verkar lågt , squishy eller snabbt förlorar vätsketryck .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65815.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.