Vad som anses vara en skallig Tire ?

Liksom många andra komponenter på din bil , däcken slits oftast ut innan de havererar . Däckslitage är en allvarlig fråga för de berörda om fordonssäkerhet , eftersom kala däck erbjuder mycket mindre grepp i regn och är mer benägna att blåsa ut slumpmässigt . Däckslitage

Däck har tre grundläggande delar, slitbanan - som vidrör marken - sidoväggen som förbinder slitbanan till kanten och ett inre skikt av gummi som tätar luften inne . När slitbanan slits , exponerar det förstärkningsbanden undertill .
Däck Håravfall

Många förare antar att om däcket har fortfarande synliga mönsterdjup och förstärkningsbanden aren 't synlig , då däcket är fortfarande bra . Men , säger Federal Motor Carriers Safety Administration som 1/8-tums av slitbanan är den säkra gränsen för styrning däck och 1/16-inch är den minsta tillåtna mönsterdjup för icke - styrande däck . Samtidigt som gäller särskilt för traktor och släp däck , det är en säker regel för bilar också .
Ojämnt slitage

En skallig däck kan vara en utan tillräckligt trampa för att fungera korrekt , men inte anta däcket är säkert bara för att däcket fortfarande har vissa slitbanan . Bad suspension justering och felaktig däcktryck kan orsaka däcket att bära mer på ett ställe än i en annan , så småningom exponera banden och orsakar däcket att misslyckas . Fånga dessa misslyckanden innan de inträffar med jämna mellanrum inspektera din slitbanan för att säkerställa att den bär jämnt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68127.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.