Min GMC Yukon kommer inte gå in Gear

GMC Yukon är utrustad med en automatisk växellåda och inkluderar en indikator skift position i kombiinstrumentet . Olika säkerhetsfunktioner och skiftande frågor kan påträffas med GMC Yukon automatisk växellåda som kan orsaka Yukon inte gå in växeln . Dessa frågor kan identifieras och åtgärdas genom att följa några enkla steg . Instruktioner
1

i parkeringsbromsen och sedan flytta in i " Park " om Yukon inte har gått in i en växel vid växling av " Park " på en kulle . Yukon vikt lägger för mycket kraft på " Park " växel i transmissionen på en kulle . Detta är känt som " vridmomentlåset . " Momentlåset gör det svårt att komma ur " Park " och in i en växel . Att låta parkeringsbromsen för att hantera en del av lasten kommer att lindra detta . Skifta ut av " Park " och sedan lossa parkeringsbromsen när du är redo att gå in i växeln .
2

tillämpas fullt fotbromsen för att flytta ut ur " Park " och in i en växel om det Yukon kommer inte att gå in i växel med motorn igång .
3

Låt motorn värmas upp på kalla dagar om Yukon kommer inte att gå in i växeln , eller är långsam att gå in i redskap . Minusgrader ( 32 grader F ) kan vara problematiskt , men är normalt .
4

Låt bilen sakta ner om du försöker gå in i första växeln och Yukon kommer inte. Överföringen kommer inte flytta in ettans växel om inte Yukon rör sig tillräckligt långsamt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67684.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.