Felsökning av en strålkastare Problem i en 2006 Hyundai Sonata

2006 års Sonata är en medelstor bil som säljs av den koreanska biltillverkaren Hyundai. Den Sonata använder traditionella halogenstrålkastare med reläer. Enkelheten i strålkastarsystemet gör felsökning enkel. Headlight fel kan oftast hänföras till några problem. Saker du behöver
Ersättningslampa (tillval) katalog ersätter reläer (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och pop huven. Leta upp och ta bort locket strålkastare tillgång framför strålkastare församling.
2

Kontrollera den elektriska modulen bakom pannlampan för en lös anslutning. Dra ut modulen och korrekt installera det om anslutningen var löst. Om modulen verkar ha skadats kan den behöva bytas ut.
3

Lossa elkontakten från bakom aggregatet. Ta det och halvljuset lökar och inspektera dem. Utbrända lampor är en vanlig orsak till strålkastare problem. En glödlampa har glödtråden ska anslutas i mitten, om det inte, byt ut glödlampan
4

Starta fordonet och ta bort locket säkringsdosan på förarsidan av motorrummet.. Den strålkastarsystemet använder inte en säkring, utan använder det ett relä. Leta reda på helljus relä (vänster säkringsdosan) och halvljus relä (höger sida). Reläerna skall märkas.
5

Använd din inredning stjälk strålkastarstyrning att aktivera helljuset inställning. Kontrollera lamporna. Om helljuset fungerar, men halvljuset är inte, ersätta din halvljus relä. Reläet kan tas bort och installeras för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64871.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.