Felsökning 2002 Yukon XL Speakers

GMC 2002 Yukon XL sports utility vehicle ingår flera ljud alternativ, inklusive AM /FM stereo radio med CD-spelare, kassettspelare, fjärr kassettspelare och baksätet ljud. Problem med Yukon högtalare kan vara relaterad till styrning av musikkällor och justera högtalarnas nivåer. Dessa typer av problem kan rättas till genom att utföra någon felsökning. Instruktioner
1

Kontrollera att du försöker styra högtalarna och inte hörlursuttag om inget ljud hörs i högtalarna när du använder baksätet ljud. Den baksätet ljudutgångarna endast de två 3,5 mm hörlursuttag där. Dessutom, om en passagerare i framsätet är att lyssna på en källa, liksom radion, kan baksätespassagerarna inte kontrollera det med baksätet kontrollerna. Baksätet styr fungerar bara på källor som inte lyssnar på genom främre passagerare.
2

Justera högtalarna om balansen mellan vänster, höger, fram och bak är inte korrekt. Vrid kontrollen ringen som ligger bakom den övre ratten för att justera balansen (vänster och höger). Den mittläget är paritet där ljudet är balanserad mellan vänster och höger.
3

Vrid "Fade" kontroll för att flytta ljudet från främre till bakre högtalarna, eller från baksidan till framsidan . Paritet är vid mittpunkten. Använd kontrollen ringen under den nedre ratten för att göra justeringen.
4

Justera huvud-enhetens volymkontroll på Yukon XL om högtalarvolymen är för låg totalt sett. Ratten kan vridas kontinuerligt så det finns ingen taktil stopp som kan tyda på alltför kraftig volym. Var försiktig när du använder denna knapp, kan som överdriven volym orsaka hörselskador över tiden. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67399.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.