Min Infinity Kommer inte gå bakåt

Transmission problem kan vara mycket kostsamma att reparera. Ofta sändningar måste tas ut och helt isär för att hitta orsaken till ett problem, ett jobb bara erfarna transmission mekaniker kan göra. Lita inte på "on-the-fly" mekanik försöker ta ut din sändning i sina trädgårdar, lovar att åtgärda problemet. Om en bil inte skifta i backen, är chansen mycket stor att inre skador orsakar fel. Men det finns några saker du kan prova att göra själv innan du betalar en överföring butiken för att göra jobbet. Instruktioner
1

Kontrollera överföringen väljaren på Infinity. Alla Infinity har elektroniskt styrda växellådor. Om brytaren är dålig, tar emot datorn inte rätt signal att skifta i backen. Dessa växlar kan gå illa med tiden, på grund av korrosion eller gunk att få dem fast. En snabb lösning skulle flytta från "Park" till "låg" mycket snabb, flera gånger. Ibland lossnar det manöver gunk eller korroderade rost och signalen passerar igenom, flytta knappen igen. Om det inte fungerar, har din överföring butiken göra jobbet. Delarna ska inte kosta mer än ca $ 180; dock något arbete på en transmission arbetsintensiv eftersom många delar måste lossna för att nå trasiga delar som växlaren. Även erfarna överföring butiker behöver tre till fyra timmar att ta ut gamla paneler och sätta nya i.
2

Byt transmissionsolja. Det är en bra idé att byta filter också. Det är ett billigt försök att utesluta en annan möjlighet innan du har större reparation arbete: ibland små partiklar, som gunk, blir härdad smörjmedel eller splitter metall fastnat mellan överförings-skivor. Det bör finnas ett avlopp bult under din transmissionsolja pannan. Lossa den, låt den gamla avloppet transmissionsolja. Om det finns en överföring filter, ta ut det, alltför. Nästan alla oändligheter har endast små skärmar, inte utarbeta frågor som oljefilter, mellan transmissionsolja pannan och den huvudsakliga flytande linje. Refill i nacken där oljestickan är belägen. Använd en tratt för att undvika spill. Transmissionsolja är dyrt, så försök att inte slösa någon. Vissa människor går så långt som att skruva pannan och torka den ren från insidan. Om du gör det, kommer du att behöva byta ut pannan packningen också.
3

Rebuild överföringen om de övriga stegen misslyckades. Liksom med de flesta andra bilar, är en ombyggnad på en Infinity dyrt, det kostar ca $ 2.000. Kontrollera att du tar din bil till en erfaren överföring butiken. Ansedda företag kommer att erbjuda dig en garanti på tre år eller 60.000 miles på din ombyggnad transmission.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65310.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.