Problem med Maxima parkeringsljus

Köpa eller äga en Nissan Maxima är spännande för alla Nissan ägare som åtnjuter makt och komfort körning. Nissan Corporation, som har verksamhet i USA och i världen, grundades 1914 under det ursprungliga namnet Datsun. Även bolaget erbjuder en utmärkt garantiperiod, kan det uppstå problem med yttre parkeringsljus om korrekt underhåll och påminner inte följs. Fuse Frågor

Maxima ägare som har haft andra eftermarknadstjänster installerade elektronik såsom larm eller andra säkring-relaterade optioner, kan uppleva kretsar problem med sina parkeringsljus. Dessa alternativ kan orsaka glödlampor i parkerings ljus att arbeta extra hårt för att producera kräva watt för att tända ljust. Byte av glödlampa i parkeringsljus och kortslutna säkringen oftast avhjälper situationen. För att undvika problemet, är det bäst att bara installera elektronik som kan kringgå det område där parkeringsljus säkringen är placerad.
Replacement Lights

Vid byte av parkering tänds på Nissan Maxima, är det viktigt att köpa rätt lampa för din bil. Söka efter SKU numret på lådan och matcha den till den ursprungliga ljus ger en bättre körupplevelse. Köpa någon lampa som passar kan orsaka elektriska problem --- wattal kan vara olika även om passformen är korrekt.
Yttre skador

Parkeringsljus har en skyddande plastskal som täcker för att hålla borta främmande skador från elementen och olyckor. Skador på lampan täcker av en Maxima, speciellt 2010 Maxima, som har en annan beläggning glödlampa eller säkring än tidigare modeller, kan orsaka lätta brist. De lättare plasttäckning av de nyare Maximas är mer mottagliga för dessa problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66335.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.