Felsökning Jeep elektriska problem

Din Jeep elsystem är mycket viktigt. Om det finns ett problem med det elektriska systemet, kan det påverka flera komponenter såsom strålkastare, blinkers, värmare, instrument lampor panel samt startmotorn. I själva verket kan hela avgiftssystem, inklusive batteri och generator, påverkas av ett elektriskt problem på din Jeep. Tack och lov är det elektriska systemet mycket grundläggande. För varje elektronisk komponent i din Jeep, det finns en kraft och jordledning. De flesta systemen drivs genom säkringen panelen, vilket lätt gör att du kan felsöka de vanligaste elektriska problem. Saker du behöver
Reservsäkringar (om nödvändigt)
Visa fler instruktioner
1

Öppna gruppcentralen i din Jeep under rattstången. Du kommer att behöva dra ner på gruppcentralen för att komma åt säkringen panelen.
2

Ta bort alla säkringarna, en i taget, för att kontrollera dem. Använd säkringen avdragare ligger i gruppcentralen för att ta bort säkringarna. Kontrollera metallbandet inne alla säkringar. Om någon av säkringarna har skadats eller trasiga lister, ersätta säkringen med en säkring med samma ampere och anteckna vad säkringen var för (dvs., bränslepump, ABS, startmotor, etc.). Du måste ha detta system kontrolleras för att säkerställa att komponenten inte fungerar.
3

Ta bilen till någon Biltema och har dem köra en fri laddning test på bilens generator. Avgiftssystemet test kan avgöra om generatorn överladdning systemet, vilket gör att säkringarna att blåsa.
4

Kontrollera bilens kabelstam som går under rattstången och ut till motorrummet för något sliten eller brände ledningar. Sliten eller brännas ledningar kan orsaka en elektrisk brand och bör behandlas omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64683.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.