Felsökning blinkers i en 1998 Chevy S-10

Blinkers på din Chevy S-10 drivs av en elektrisk signal sänds från batteriet som aktiveras av en omkopplare på rattstången. Linjen matar genom en signal relä som fungerar som en automatisk on /off knapp, som sedan går till turn lampan att antingen slå på eller av. Säkringen panel för en 1998 Chevrolet S-10 är belägen under instrumentbrädan till sidan av rattstången. Felsökning en signal problem tur börjar med att kontrollera säkringarna. Saker du behöver
skruvmejsel
Replacement reläer blinkers
Ersättningslampa
Visa fler instruktioner
1

bort säkringen panelen och lokalisera säkringen för de främre och bakre blinkers. Baksidan av omslaget ger en listning av den specifika platsen för varje säkring. Byt skadade säkringar, indikeras av en frånkopplad center tråd, brännmärken eller sprickor.
2

Vänd fordonet och aktivera blinkers.
3

Byt ut glödlampan blinkers om de främre eller bakre blinkar snabbt utan den andre blinkar. Byt reläet om signalen aktiverar ljuset, men inte stänga av den. Reläet slår är två cylindriska pluggar, en för varje sida av fordonet. Switcharna finns under instrumentbrädan intill eluttaget. Du måste ta bort bultarna utmed undersidan av instrumentbrädan för att dra den tillbaka. Reläerna är till vänster om eluttaget på ramen, och de bara plugg på plats.
4

Vänd andra signalen på. Byt ut den faktiska switch om ingendera sidan lyser alls. Byt bara reläet om ena sidan lyser fin och den andra sidan gör ingenting.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66051.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.