Felsökning av en Jeep Wrangler AC

AC i en Jeep Wrangler kyler stuga på en varm dag. Jeep är AC-systemet använder komprimerade kylmediet för att kyla kupén. Ett tillbehör bälte förvandlar en remskiva som är ansluten till en kompressor för att leverera kylmediet till hytten. När detta system inte fungerar, det finns normalt endast två möjliga problem - systemet är ur köldmedium, eller remmen slirar på remskivan. Innan du byter ut någonting, felsöka problemet. Instruktioner
1

Öppna huven av Jeep och inspektera tillbehöret bältet. Tillbehöret bälte för Jeep Wrangler är på framsidan av motorn. Den Wrangler använder en ganska stor kompressor på förarsidan av motorrummet på undersidan av motorn. Tillbehöret bältet skall fästas kring en remskiva av till sidan av kompressorn. Om bältet ser skadat eller slitet på något sätt, kan det glida på remskivan eller otillräcklig kompressorn. Bandet kommer att behöva bytas ut.
2

Starta motorn och vrid AC kontroller till den kallaste inställningen.
3

Vrid fläkthastigheten till högsta inställning.
4

Kontrollera lufthålen för kall luft. Om det inte finns någon kall luft att tryckas in i kabinen, då finns det ingen köldmedium i systemet. Du kommer att behöva ha det systemet laddas av en professionell mekaniker. Om du slår på AC-systemet och du hör ett svagt väsande ljud från kompressorn, då finns det en läcka i kompressorn som behöver bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64682.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.