Felsökning Buick Förgasare

Buick, en uppdelning av General Motors, utrustat sina fordon med Rochester förgasare Fram till mitten av 1980-talet då bränsleinsprutning blev standardutrustning. Rochester förgasare var kända för att vara mycket tålig, men prestandaproblem, inbegripet översvämningar och tvekar vid acceleration, typiskt utvecklats från förekomsten av främmande material inne i förgasaren eller från hack eller grader på tätningsytorna. Den främmande föremål ofta begränsad eller stört med flöten och intaget nål och säten. Lyckligtvis, kontroll av förekomst av sådana material är ganska enkel som tar bort dem. Saker du behöver
Wrench
Standard skruvmejsel
magnet
File
Bensin
Visa fler instruktioner
1

bort förgasaren från motorn för att göra kontrollen enklare. Förgasaren är fäst vid den övre delen av insugningsröret med fyra muttrar. Avlägsna muttrarna med en skiftnyckel lyft sedan förgasaren bort av grenröret. Se till att inte luta förgasaren som bensinen inne i förgasaren kommer att sprida ut. Det är viktigt att denna bensinen vara kvar inne i förgasaren för att undersöka förekomsten av främmande material.
2

bort förgasaren luft-horn för att komma åt float bowl. Den luft horn fungerar som ett lock över kroppen i förgasaren. Ta bort skruvarna som håller fast luft horn till förgasaren med en vanlig skruvmejsel och lyft luften horn bort av förgasaren.
3

Kontrollera bränslet inuti flottören skål för smuts, vatten eller andra föroreningar. Smuts kommer sjunka till botten av flottören skål. Vatten, väger mindre än bensin, kommer att visas som flytande cirklar. Närvaron av järnoxid kan bestämmas genom att föra en magnet genom bränslet i flottören skål som magneten kommer att locka järnoxiden. Om endera smuts, vatten eller andra föroreningar påträffas, häll bensin ut ur förgasaren.
4

Inspektera packningsytor mellan luft horn och toppen av förgasaren kropp för tecken på små hack eller grader, vilket kan orsaka bränsle och luft läcker, leder till dåliga prestanda. Smooth ner några hack eller grader med en fil.
5

Fyll förgasaren s float skål med färsk bensin, sedan sänka luft horn på toppen av förgasaren och dra luften Horns fästskruvar med en standard skruvmejsel.
6

Sänk förgasaren på insugningsröret och installera förgasaren fyra muttrarna med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64598.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.