Min Dodge Cummins startar inte Cold

Dodge Cummins, som alla dieselmotorer, behöver värmas innan motorn startas korrekt. Om din motor inte startar när den är kall men startar när den är varm, är chansen att det finns ett problem med värmaren. Följ några steg för att diagnostisera var problemet är och hur du kan fixa det. Saker du behöver
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Slå på tändningen och leta efter en orange ljus som ser ut som en bild av en spole. Detta är indikatorn att motorn värms upp. Starta inte motorn förrän denna lampa slocknar.
2

Öppna huven och leta reda på gallret som värmer motorn före start. Om motorn startar utan rök eller snubbla i varmt väder, så är nog problemet.
3

Använd voltmeter ledningarna som matar aggregatet för makten. Om det inte finns någon ström, spåra trådarna tillbaka och se om de är trasiga eller grundstötning miste om något.
4

Undersök terminalerna på nätet värmaren se till att den inte har bränt genom terminalerna och finns det ingen ackumulering av smuts. Rengör kontakterna om det behövs för att kontrollera att anslutningen fungerar.
5

Kontrollera gapet mellan terminalerna för att se till att de inte är kortslutning på varandra. Om de är, rengöra och byta terminalerna för att hindra dem från kortslutning.
6

Byt nätet värmaren om din Cummins fortfarande inte starta. Det gör det möjligt för motorn att värma ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66437.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.