Felsökning Chevy Insprutare Problem

Rent bränslespridare är ett måste om du vill ha god bränsleeffektivitet. Den bränsleinjektor i en Chevrolet är ansvariga för mätning det bränsle som kommer in i insugningsröret, och slutligen motorn. Om dina bränslespridare är smutsig eller läcker, kommer du att märka försämrad prestanda, ökad bränsleförbrukning, och din motor får inte köras alls i extrema fall. Om du har problem, måste du veta hur du felsöker Chevy bränsleinsprutare problem. Saker du behöver
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Vrid Chevy på. Idle motorn.
2

Koppla den elektriska kontakten på varje injektor på bränsleskenan (beläget i framsidan av motorn) en i taget. Anteckna tomgångsvarvtalet. Därefter, anslut den elektriska kontakten. Gör detta för varje injektor och om du märker att nedgången i tomgång är ungefär densamma för varje injektor, då de fungerar normalt. Om tomgångsvarvtalet inte sjunker när du kopplar en av spridarna, så att injektorn kan vara defekt.
3

Kontrollera spänningen på kontakten. Ställ voltmetern till volt. Med motorn fortfarande igång, koppla varje injektor en i taget. Notera de elektriska kontakterna på injektorn och kontakten. Placera den röda ledningen på en av kontakten (inte injektorn) kontakter och den svarta kabeln på den andra kontakten. Om du får en behandling på mellan 1 och 2 volt, då kontakten fungerar bra.
4

Kontrollera varje injektor motstånd genom den elektriska kontakten med en voltmeter. Stäng av motorn. Ställ din voltmeter till Ohm (Ω) inställning. Detta kommer att testa motståndet över kontaktdonet. Dra kontakten från spridarna en i taget och placera den röda ledningen på en av de elektriska kontakterna på injektorn själv. Placera den svarta kabeln på den andra kontakten. Om alla injektorer visar samma eller liknande motstånd, sedan spridarna fungerar korrekt och den misstänkte injektor i steg ett kan faktiskt ha en felaktig elektrisk tråd /anslutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64023.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.