Hur identifiera Ingen start i en Ford Mustang

En utsliten eller skadad del i ett eller flera av flera system som tändningen, start och bränsle kan förorsaka en no-start skick på din Ford Mustang. Men för det mesta, är det en indikation på bristande underhåll snarare än en större motorhaveri. Saker du behöver
Multimeter
Fordon servicemanual
Scab verktyg
Visa fler instruktioner
1

Börja med det uppenbara och ofta förbisedd del av felsökningen ditt Mustang, och se till att bränsletanken har tillräckligt med gas. Kontrollera att din bränslemätare fungerar.
2

kontrollera batteriladdningen med en multimeter, och se till att den har minst 12 volt. Ta ut batteriet till ett bildelar eller verkstad för kontroll om det behövs. Också mäta spänningsfallet mellan varje batteri inlägg och kabeln där den ansluter till terminalen. Ett spänningsfall är större än 0,1 volt innebär att du behöver för att rengöra eller byta ut terminalerna.
3

Inspektera alla anslutningar på startmotorn solenoid och startmotor. Se till att de är täta och rena. Kontrollera startapparaten och solenoiden fungerar korrekt genom att följa instruktionerna på fordonets servicemanual för just din Mustang modell.
4

Undersök bränslesystemet för korrekt bränsletillförsel. Tjänsten handboken ger de vanligaste tester för att kontrollera injektionsmissbrukare eller förgasaren, bränslepumpen, relä, säkring, ledningar och slangar. Se till att din bränslefiltret inte är igensatt. Om det har över 1 tjänsteår, byt ut den. Dessutom, kom ihåg att om du bor i en stat med mycket låga vintertemperaturer, fruset vatten i ledningarna kan begränsa bränsleflödet.
5

Testa tändsystem för komponenter slitage och skador. Servicehandboken beskriver hur man kontrollerar tändstift, kablar, fördelare och tändspole.
6

Kontrollera felkoder med hjälp av ett felsökningsverktyg. Om du har en tidig 1980 eller senare Mustang modell, datorsystemet på din bil kan ha data som lagrats i minnet visar särskilda kretsar eller komponenter med eventuella problem.
7

Utför ett vakuum och kompression diagnostisk kontroll om din Mustang är 10 år eller äldre. Dessa tester kan avslöja mekaniska problem som kan störa motorns prestanda. Följ instruktionerna på din bil service manual.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64375.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.