Varför bilmotorer inte vänder upp

Moderna motorer är komplicerade utrustningar med ett stort antal integrerade och inbördes beroende system . Fel på någon av dem kan resultera i en no- startvillkor , som kan eller inte kan vara lätt att diagnostisera. Motor Krav

För att köra , behöver en motor bränsle , luft och en lämplig tidpunkt gnista . Beröva en motor av någon av dessa kommer att resultera i ett nej - starttillstånd .
Startsystem
p Om du vrider om nyckeln och ingenting händer , så ligger felet i startsystemet . Detta inkluderar batteri , startkontakten och tillhörande säkringar och ledningar .
Roterande enheten

Mekanisk beslag till följd av överhettning eller en brist på olja kommer att orsaka ett nej - start tillstånd .
anti stöldskydd

flesta moderna bilar har tändning avstängningar inbyggda i stöldskydd . Om fordonet upptäcker en olaglig inresa , antingen genom manuell låsa upp dörrar eller givarfel , kommer stöldskydd inaktivera bilen tills den återställs .
Bad Grounding
< p > en av de vanligaste orsakerna till nej - start förhållanden är en dålig jordningsband . Dessa kablar ansluter den negativa batteripolen på ramen eller motorn , och kan orsaka motorstopp om korroderade , lösa eller brutna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64597.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.