Chevy HHR SS Problem

lanserades 2005 som en 2006 års modell, var HHR Chevy "Hail-Mary" play mot retro-stil härlighet. Basmodellen kom utrustade med en något anemiska 143 hästkrafter 2.2L fyrcylindrig, som kämpade för att motivera HHR s £ 3200 chassi. Men GM: s nyaste "trucklet" snart fick Solstice GXP s 260 hästkrafter Ecotec Turbo 4, vilket hjälpte en hel del i att leverera på hot-rod löfte om sitt utseende. Nyckelringslampor elände

Av skäl som ännu icke avslöjat, är HHR: s nyckelbricka otillräckligt avskärmade från den typ av radiostörningar som avges av mobiltelefoner och tvåvägs radioapparater. Med hjälp av dessa enheter i närheten av fob kan faktiskt radera sitt minne, vilket gör den helt värdelös. Den enda lösningen avancerade hittills har varit att ta fob tillbaka till en återförsäljare för omprogrammering.
Ström bromsfel

Common nog att omklassificeras från underlåtenhet att sarkasm, många HHRs upplever en brist på broms bistå vid uppstart. Problemet ligger i motorns förmåga att producera vakuum vid tomgång, vilket kan eller inte kan vara tillräckligt för att driva bromsassistans. En teknisk tjänst Kommuniké från företaget rekommenderar att man installerar en extra elektrisk vakuumpump, men det är en ganska dyr fix för en sådan mindre problem.
Chassi elektriska problem
< p> Lider av dess ekonomi-bil rötter, har HHR dator och Säkringsblocket gett många ägare passar. Fel på elektriska fönsterhissar, makt dörrlås, inre ljus, trunk release och tanklock dörröppnare är vanliga. Oftast är orsaken en lös eller sprucken säkring i det inre gruppcentralen, men datorn misslyckanden är inte okänd.
Motor elektriska problem

Även nätverk är ett bra sak när det kommer till e-handel, har det visat sig vara en bane till den moderna bilen. Samma dator som styr chassi elektronik driver även motorn, och är precis lika benägna att misslyckas när det kommer till mer viktiga system. Underlåtenhet att starta, plötsliga motorstopp och funktionsstörningar farthållare är alla symptom på förestående dator härdsmälta. Den enda lösningen är att ha datorn omprogrammeras eller bytas, och hoppas på det bästa.
Tidig bromsslitaget

HHR bromsar ursprungligen avsedd för bilar som väger hundratals pounds mindre, och är benägna att för tidig skevhet. Enligt en informell enkät refereras på Edmunds, hade en svindlande 52 procent av HHR ägare att byta ut sina rotorer innan vägmätaren slog 10K. Den mest permanenta lösningen är att ersätta de stock rotorer med robustare ventilerade eftermarknaden enheter som de som säljs av Brembo, PowerSlot och EBC.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64366.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.