Felsökning av en Automotive Bränslesystem

En bil behöver några stora saker att köras korrekt. Du behöver gnista, vakuum och bränsle. Bränslesystemet på en bil inte är extremt komplex. Om du har ett problem med bränslesystemet, kan du göra några enkla felsökning innan du tar den till verkstaden. Du kan hitta problemet på egen hand och spara lite pengar. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Container
Rag
Friend
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera bränsleledningen som kommer in i förgasaren eller bränsle injektor enhet. Du kommer att känna bränsleledningen eftersom det körs tillbaka under bilen till bränsletanken.
2

bort bränsleledningen från förgasaren eller insprutare enhet med skruvmejseln. Vrid skruven på bränsleledningen moturs för att lossa. Dra bränsleledningen off. Ha behållaren under bränsleledningen så att du inte spiller gas hela motorn. Använd trasan för att torka upp spill
3

Ha en hjälpare vrid nyckeln till startläge,. Titta på bränsleledningen för bränsle pumpa ut det. Om du har inget bränsle pumpar ut, så har du ett problem med din bränslefiltret eller bränslepumpen.
4

Leta bränslefiltret på bilen. Det kan vara placerad under bilen eller i motorrummet. För det mesta är ser ut som en metallcylinder. Avlägsna bränsleledningen från filtret med skruvmejseln set. Ta bort filtret från bilen. Torka av änden av bränslefiltret med trasan och försök att blåsa luft genom den. Om ingenting går igenom, då behöver du ett bränslefilter. Om luften blåser igenom, så du kanske behöver en bränslepump.
5

Har din hjälpare vrid nyckeln till startläge igen och märka om något bränsle rinner ut ur bränsleledningen. Om du fortfarande har inget bränsle då du behöver en ny bränslepump.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67209.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.