Felsökning Chevy Silverado ABS Problem

Den Chevy Silverado är en fullstor pickup truck. Den använder ett ABS-system för att övervaka trycket bromspedalen och pumpa bromsarna automatiskt för drivrutiner om hjulen låser sig. Detta är utformat för att förhindra sladd och ger föraren mer kontroll över fordonet under inclimate väder. Det är emellertid möjligt för ABS-systemet att misslyckas eller att krångla. Lyckligtvis, felsökning av systemet är ganska lätt. Instruktioner
1

Öppna säkringslocket rutan panelen under ratten genom att dra i spaken och dra panelen säkringsdosan ner.
2

Ta bort säkringen för ABS Systemet med en säkring avdragare placerad i säkringshållaren lock.
3

Kontrollera säkringen för att se till att den inte är trasig. Om det är, måste du ersätta den med en annan säkring med samma ampere.
4

titt bakom varje hjul om Silverado. På baksidan av hjulnavet är ledningarna för ABS-systemet. ABS-sensorn sitter på hjullagret och navet montering, och ser ut som en liten rektangulär låda. Kontrollera att alla kablar är anslutna och inte är skadade.
5

Vrid tändningsnyckeln till läge "II" och kontrollera ABS ljus. Instrumentbrädan tänds tänds initialt och ska sedan gå ut efter några sekunder. Om ABS lampan fortsätter att lysa, då ABS-systemet har misslyckats. Eftersom ABS-systemet är fäst hjullagren, måste båda enheterna ändras av en professionell mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64205.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.