Felsökning av en 1988 Honda Civic bromsledningen

bromsledningarna i din 1988 Honda Civic är viktig för din säkerhet och säkerheten för allmänheten. Den 1988 Honda Civic sysselsätter ett slutet hydraulsystem bromsledningen. Om det finns en läcka i bromsledningarna äventyras bromsarna kommer att misslyckas att sätta dig och alla runt omkring din bil i fara. Felsökning bromsledningarna i din 1988 Honda Civic om du misstänker att det finns en broms vätska läcka för att garantera allas säkerhet. Saker du behöver
Garage Hiss
Shop trasor
Dot-3 bromsvätskebehållare
rena vita trasor eller pappershanddukar
Automotive avfettningsmedel
Visa fler instruktioner

1

Lyft hela fordonet på ett säkert sätt. Ett garage hiss är att föredra när man lyfter hela bilen för säkerhets skull.
2

Öppna huven och leta reda på huvudcylindern. Det är i motorrummet närmast förarsätet. Det finns en broms booster som är en stor skiva som är monterad på brandväggen ungefär storleken av en liten frisbee. Monterad på framsidan av bromsen booster är ett rör med orden 'Brake Fluid "skrivet på den. Detta är huvudcylindern.
3

Leta broms rör och slangar. De bromsrör är av metall och löper från bromsservon under motorn. Det rör split och resor till vardera framhjulen. Bakhjulen är förbundna med rör som går från passagerarsidan framhjulet ner passagerarsidan av bilen. Rören in i passagerarsidan bakhjulet sedan resa till förarsidan bakhjulet. Slangarna är mindre, gummi linjer som förbinder metallrör till församlingarna bromsskivan varje hjul.
4

Rengör bromsledningar och slangar ordentligt med fordonsindustrin avfettningsmedel. Se till att du kan se eventuella läckage av bromsvätska från ledningarna.
5

Vrid nyckeln till "ON" utan att avfyra tändningen. Fyll huvudcylindern till max med Dot-3 bromsvätska. Har en vän komma in i bilen och pumpa bromspedalen.
6

Inspektera alla rör och slangar systematiskt börjar med rören kommer ut ur bromsservon. Följ linjerna på förarsidan framhjul, passagerarsidan framhjulet, passagerarsidan bakhjulet och förarsidan bakhjulet. Ägna särskild uppmärksamhet åt där rören uppfyller slangarna. Använd en ren vit raseri att köra längs rör och slangar för att utsätta någon röd vätska. Om du hittar Red dot-3 bromsvätska du har hittat en läcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67012.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.