Hur felsöker jag blinkers på en 1994 Chevy Truck?

De blinkers på din 1994 Chevy truck låta andra förare att veta när du tänker förvandla din bil i en viss riktning. Utan väl fungerande blinkers, kan du orsaka förvirring på vägarna och även få en biljett från polisen. Det finns många skäl som blinkers sluta fungera, så måste du veta rätt åtgärder att vidta för att diagnostisera problemet direkt. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Ratchet
Hylsnyckelsats
Multimeter
Repair manual (Chilton eller Haynes)
Visa fler instruktioner
1 < p> Kontrollera säkringen i gruppcentralen. Gruppcentralen kommer att vara under förarens sida av instrumentbrädan. Glödtråden i säkringen bör inte ha några avbrott i det. Om det är ett avbrott i tråden, byt säkring och kontrollera igen.
2

Kontrollera glödlampan blinkers genom att avlägsna linsen bakljuset. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna och dra ut objektivet. Ta svängen socket signal lampan genom att vrida det moturs och dra ut den. Titta på glödtråden i lampan, det bör inte brytas. Om lampan blåses, byt ut den och kontrollera igen.
3

Ta bort glödlampan blinkers genom att vrida det moturs och dra ut den. Kontrollera uttaget för kraftig korrosion som kan orsaka en kortslutning. Om korroderade eller skadade, byt uttaget och kontrollera igen.
4

Slå på blinkers och använda en multimeter för att kontrollera spänningen i uttaget. Om det inte finns någon spänning, använd kopplingsschema i reparationshandboken att spåra trådarna och kontrollera att inga brott eller kortslutningar. Reparera dem och sedan kontrollera igen.
5

Ta bort locket rattstången genom att lossa skruvarna och separera de två halvorna av locket. Leta reda på strömbrytaren blinkers: det är vid basen av blinkers masten. Använd multimeter för att kontrollera kraften går ut i växeln, om det finns 12 volt som går in i kontakten och ingenting kommer ut när strömbrytaren är på, byt ut
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65258.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.