Felsökning av en 1998 Mercury Sable

1998 års Mercury Sable är en medelstor bil som tillverkas av Ford Motor Company. Den Sable har gått igenom fem generationer av omdesign sedan starten 1986. Fords Mercury linje har haft en skakig rykte för pålitlighet, dock. Lyckligtvis har 1998 års Mercury inte många kända problem och påminner fabriken. Instruktioner
1

Starta motorn och vrid rattlåset att låsa. Om ratten gnäller eller tjut, då du har en felaktig power remskiva servopumpen. Ford har installerat sin defekt remskiva design på många bilar i år och några av dessa inkluderade 1998 Mercury modellerna. Tyvärr, om servostyrning remskiva och bälten inte ändras direkt när det händer på 1998 års modell, kan servostyrningen linjer brast faktiskt, sprutning vätska servostyrning överallt. Så konstigt som det låter, är detta alternativ inte omfattas av en fabrik minns, men det kommer att behöva ersättas av en erfaren mekaniker.
2

Kontrollera bälteslåset fästa stud för sprickor eller försämring. Bälteslåset dubbar var felaktigt värmebehandlas på vissa modeller i 1998, och om du någonsin hamnar i en krasch, kan du skadas på grund av en defekt säkerhetsbälte systemet. Har den här varan utbytt på en Ford återförsäljare under återkallelsen för denna produkt.
3

Kontrollera anpassningen av dina strålkastare. De instruktioner som finns i 1998 års Sable instruktionsboken är inte tillräckligt tydliga för en ordentlig strålkastarens inställning. Feljusterade strålkastare kan minska din nattliga synlighet och kan leda till en krasch. Du måste få en ny handbok från en Ford återförsäljare med rätt, tydliga instruktioner så att dina strålkastare kan justeras ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64108.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.