Varför är min bil svallande & Stalling ?

En bil som stannar och överspänningar är inte bara ett irritationsmoment , men kan också skapa en säkerhetsrisk . En motor som stagnerar och böljande kommer också förbrukar mer bränsle och kan öka slitaget på motorns inre delar . Bränsle Problem

En felaktig bränslesystemet skapar motorstopp och svallande , eftersom flödet av bränsle är otillräcklig för att tillgodose motorns behov . Ett igensatt bränslefilter eller bränsleinsprutningar kommer att begränsa flödet av bensin . En brist bränslepump inte kommer att ge den nödvändiga bränsletrycket korrekt använda motorn . Många bränslesystem har en ventil nära motorn för att testa trycket .
Luftproblem

En begränsning i flödet av luft till förbränningen kamrarna kommer att orsaka en motor till stall och våg . Orsaker till luft begränsning inkluderar ett igensatt luftfilter och lösa eller slitna slangar vakuum . Slitna vakuumslangarna kan kollapsa när vakuumet ökas. Nyp slangar för att känna efter svaga punkter .
Motorgivare

Ett antal Motorgivare kan misslyckas och orsaka ett fordon till stall och våg . Identifiera problemet sensorn är svårt, men en diagnostisk kod skanner kan hjälpa till att lokalisera den felaktiga sensorn. Bildelar butiker säljer Code Scanners , och en verkstad kan scanna koden för bilägaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66981.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.