Felsökning tändningslåset på en Mercury Sable

Tändningslåset på din Mercury Sable är integrerat i tändningslåset cylindern . När brytaren misslyckas , kan du behöva köpa en speciell övergång från en Ford återförsäljare om omkopplaren används en trådlös transponder ( eller är ihopparad med en transponder inuti tändningsnyckeln ) . Innan du byter något , men du bör felsöka tändningslåset . Instruktioner
1

Öppna luckan gruppcentralen under ratten och lokalisera säkringen till tändningen och startmotorn . Använd säkringsförteckningen på undersidan av säkringslocket om du har svårt att hitta den exakta platsen för tändning /startmotor säkring .
2

Dra säkringen ur säkringsdosan med säkringen avdragare i gruppcentralen .
3

Kontrollera säkringen . Den metallbandet inne i säkringen bör inte brännas eller skadats på något sätt . Om den är bruten , bränd eller skadad , byt ut säkringen med en annan säkring med samma ampere .
4

Sätt startnyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till läge "II" . Dra runt motorn . Du bör höra ett " klick " när du slår på tändningen . Om du inte gör det , då tändningslåset har misslyckats . Om du hör ett klick , men inte höra motorn startar , då problemet kan vara med starter och inte tändningsnyckeln .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64537.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.