Felsökning av en 2006 Ford F150

F-150 är en del av F-serien av full-size pickup lastbilar tillverkade av Ford Motor Company. F-150 råkar vara den mest populära av serien, outselling alla andra Ford-modeller och har, under de senaste åren (sedan augusti 2009) består hälften av General Motors vinst. F-150 är inte utan problem, dock, och detta inkluderar 2006 års modell. Olika elektriska problem samt mekaniska problem plågat lastbilen 2006. De vanligaste problemen var, tack och lov, som täcks av en fabrik återkallelse på visst objekt. För att dra nytta av återkallelsen, ta din F-150 till en auktoriserad Ford återförsäljare. Instruktioner
1

Kontrollera din Ford F-150 för Contitrac däck. Vissa Ford F-150s var utrustade med Contitrac varumärke däck från fabriken som inte var ordentligt tillverkades. Som ett resultat av däcken kan fel och gå sönder i förtid - orsakar katastrofala fel vid låga eller höga hastigheter. Denna post kan bytas under en återkallelse genom att ringa 704-588-5895.
2

Kontrollera din F-150: s bromsservo vakuumslangen. Den dammsugarslangen är känt för att svälla över tiden och komma kopplas från bromsen booster. Bromsfunktion allvarligt kommer att begränsas och ökad bromspedalen ansträngning kommer att krävas för att stoppa fordonet. Denna punkt är täckt av en fabrik återkallelse genom att besöka en Ford återförsäljare.
3

Kontrollera din F-150 för vindrutetorkare fel. Den 2006 Ford F-150 var utrustad med en vindrutetorkare motor som inte har en smord växel utgående axel. Som ett resultat, under drift av vindrutetorkarna, kommer den utgående axeln växel fraktur orsakar ett fel på torkarmotorn. Denna post kommer att skötas kostnadsfritt av en auktoriserad Ford återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64089.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.