Felsökning av en 1999 Chevy Malibu

I Malibu är en medelstor bil som produceras av Chevy uppdelningen av General Motors. Uppkallad efter Malibu, Kalifornien, var Malibu först introducerades 1964 som en top line sub-serien av den populära Chevy Chevelle. Den Malibu har gått igenom 7 generationer, varvid varje gång reviderades stil. Den 1999 Chevy Malibu var, för det mesta, en pålitlig bil. Det finns några återkallelser som anges för detta år av Malibu. Men om du har problem med din Malibu, kan du felsöka problem som är gemensamma med Malibu under detta modellår. Instruktioner
1

Kontrollera oförklarlig bränsleläckage. Om det inte finns någon uppenbar läcka i bränsleledningar eller på bensintanken området, kan du ha en trasig regulator bränsletryck. Vissa Malibus var utrustat med en Delphi bränsletrycksregulator under ordinarie underhåll och servering efter 2007 med detta bränsle regulator. Regulatorn har tillverkats utan en O-ringstätning som orsakade bränsleläckage. Kontakta Delphi på 877-411-8770 för att se om ditt fordon del ingår i återkallandet.
2

Kontrollera om din Malibu är utrustad med Sabersport eftermarknaden strålkastare. Dessa eftermarknaden strålkastare inte överensstämmer med den Federal Motor Vehicle Safety Standard och kan resultera i minskad nattetid synlighet. Ring 1-909-598-7589 för att kontakta Sabersport direkt för återkallelse information.
3

Kontrollera för oförklarlig läckande kylvätska. General motorer utrustade standard GM grenröret plast intag på Malibu. Fördelaren förväntas misslyckas mellan 60.000 och 100.000 miles. Du kan ta den till någon GM-återförsäljare för att få denna del ersätts enligt en fabrik minns.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64090.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.