Felsökning Innerbelysning i en Toyota Sequoia

Toyota Sequoia har två rader av takbelysning, två lampor fåfänga och tillgång lampor bistånd på varje dörr. Problem med innerbelysning kan orsakas av flera fel. Det är inte svårt att felsöka problemet när du har problem med dina innerbelysning. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Ersättningslampa
Pincett
Visa fler instruktioner
1

Kolla lökarna i innerbelysningen. Använd skruvmejsel för att bända loss plastkåpan. Inspektera glödlampor för att se om de är dåliga. En glödlampa kan kontrolleras genom att titta på sin glödtråd. De två delarna bör uppfylla, om de är separerade, är lampan dåligt. Om några av dina innerbelysning inte fungerar, kan det vara en glödlampa problem. Om ingen av dem fungerar, är det sannolikt inte en glödlampa problem.
2

Lokalisera säkringsdosorna. Sequoia har två säkringshållare, en på passagerarsidan brädan kickpanel och på förarsidan strax ovanför parkeringsbromsen. Ta bort locket och undersöka säkringarna. Använd pincett för att dra ut säkringarna och kontrollera dem. Säkringarna som kan påverka innerbelysning är 10A säkringar. Glödtråden i en trasig säkring ska kopplas bort.
3

Ta bilen till din Toyota-återförsäljare, om de andra alternativen inte fungerar för dig. Din Sequoia mycket sannolikt har en kabeldragning problem någonstans i fordonet och problem med ledningarna är mycket svårt att hitta. Arbetet rekommenderas för en professionell. Den korta i ledningar måste fastställas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64088.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.