Felsökning Chevrolet Silverado

Silverado är en fullstor pickup truck tillverkad av Chevrolet, som ägs av General Motors. Dessa pickup lastbilar anses "tunga" och är gjorda för bogsering. Med alla de övergrepp som kommer med bogsering och relaterade applikationer, är det ingen överraskning att, över tiden, kommer den Silverado har några problem. Några av dessa frågor är vanliga problem, men vissa är specifika för Silverado. Instruktioner
1

Kontrollera för överdriven bromspedalen känns. Den Silverado lider av en svag konstruktion i bromssystemet. Specifikt, är en ventil O-ringstätning benägna att misslyckas som Chevy vet om och har utfärdat ett återkallande på vissa modeller och år av Silverados. Om du plötsligt känner en ökning av den ansträngning som krävs för att stoppa din Silverado, och det finns inga andra broms problem, kan detta vara problemet. Ta trucken till en GM-återförsäljare för att få denna service under återkallelsen.
2

Ta din Silverado till en GM-återförsäljare för att kontrollera om ett kort i kretskortet som styr den uppvärmda vindrutan systemet spolarvätska. Den Silverado har en känd elledningar problem som kan orsaka att systemet spontant fatta eld.
3

Inspektera bränsleskenan för läckor. Det finns ett problem på vissa sena modell Silverados där klämman på bränsle järnväg pulsdämpare spricker och misslyckas, vilket bensin att läcka överallt. När bensinen kommer i kontakt med en tändkälla, kan detta orsaka en brand i motorrummet.
4

Kontrollera att parkeringsbromsen fungerar normalt. I vissa årsmodeller drabbades Silverado från en dålig design i parkeringsbromsen mekanismen. De friktionsbelägg kan bära överdrivet, vilket gör att parkeringsbromsen att bli icke-funktionella. En certifierad GM återförsäljare kan permanent korrigera detta problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64077.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.