Felsökning GMC Brake Systems

GMC bromssystem är relativt enkel i design för att säkerställa tillförlitlig prestanda för fordonets livslängd. Dock regelbundet underhåll och service som krävs. De flesta broms problem på GMC fordon uppstår när bromsbelägg och rotorer inte byts med jämna mellanrum eller när det finns en partiell eller fullständig fel på låsningsfria bromssystem. Instruktioner
1

Kontrollera säkringen för ABS-systemet. Öppna säkringen panelen genom att dra ner locket säkringen panelen under rattstången. I de flesta GMC fordon, det finns en release spak som drar gruppcentralen täcka av. Ta bort säkringen med säkringen avdragare placerad på säkringen luckan. Kontrollera att se till att säkringen inte har gått.
2

Vrid tändningen till "II." Addera 3

Kontrollera att ABS-ljus stannar inte på. Om ABS lampan tänds och lyser stadigt, måste din ABS-systemet kontrolleras.
4

Kontrollera fodret bromskloss för djup. I de flesta fall kommer du att kunna se djupet bromsbelägg genom ekrarna på hjulet utan att ta bort själva hjulet. Den yttre dyna (dynan närmast dig) bör vara minst 1/8 tum tjock. Om den inte är det måste du byta ut bromsbeläggen.
5

Kontrollera repor på broms rotorer. Kontrollera broms rotorer för överdrivna eller djupa repor. Djupa repor kan tyda ojämnt slitage bromsbelägg. Du kan behöva ha både broms rotorer och bromsbelägg utbytta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64231.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.