Så här testar Chevrolet HHR

Chevrolet HHR sysselsätter en andra generationens omborddiagnos system som övervakar och kontrollerar hela drivlinan. I händelse av ett fel i motorn, transmissionen, kommer motorstyrsystem, bränslesystemet eller avgasreningssystemet, hjärnan i det diagnostiska systemet, som kallas ECM, generera en diagnostisk kod och utlösa check-motorn ljus. När ljuset tänds, det här är din signal att ha HHR testade att läsa koden (er) som det första steget i att diagnostisera och reparera problemet. Saker du behöver
kod läsare
Penna och papper
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sitt ner i HHR s förarstol med koden läsaren, papper och penna. Titta under förarsidan instrumentbrädan för diagnostiska porten, en liten rektangulär port som något liknar en dator skrivare kabeländen.
2

Anslut kodläsare data-link-kabeln i HHR diagnostiska port . Sätt HHR tändningsnyckel nyckeln i tändningslåset och vrid den till körläget.
3

Följ kodläsare specifika operativa vägledning för att utföra ett snabbt test på din HHR ECM. Följ anvisningarna på kodläsare s LED-skärm för att läsa koden (s) från ECM.
4

Skriv ner koden (er) med din penna och papper.
5

Slutför snabbtest per din kodläsare specifika operatörens guide. Koppla data-link-kabel från den diagnostiska porten och stänga av tändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67342.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.