Impala Starter Problem

Chevrolet Impala har varit ett bra verktyg för General Motors och har bara tre återkallelser sedan 2005 enligt CarComplaints.com. En av dessa återkallelser gör affär med bränslesystemet som skapar startproblem med Impala. Andra klagomål från Impala ägare har loggats av RepairPal.com om startproblem med denna Chevrolet fordon. Fuel Pressure Regulators

Impala återkallades 2005 för en defekt bränsletrycksregulator som hindrar bensinen från att komma in i bränslesystemet, skapar startproblem. Bränslet tryckregulator styr mängden tryck som används vid bränslepumpen att driva bensin genom bränsleledningen. Dessa felaktiga bränsle tryckregulatorer tillverkades utan erforderlig O-ring, vilket gör regulatorn att läcka i Impala. Detta läckage skapade luft uppbyggd i bränsleledningen, vilket gör fordonet till stall eller inte starta alls. Impala ägare kan ha denna reparation utförs utan kostnad för dem genom deras lokala Chevrolet återförsäljare.
Bränslepump Fel

Vissa Impala ägare har haft problem med bränslepumpen misslyckas på Chevrolet. När bränslepumpen misslyckas, slutar det pumpa bensin från bensintanken genom bränsleledningen och in i insprutningssystemet. Denna bränslepump misslyckande orsakar Impala att stanna eller inte starta eftersom fordonet kommer att agera som om det är slut på gas eller bränsle. Denna bränslepump misslyckande är inte särskilt utbredd i Impala men skapar flera problem bränslesystem när den misslyckas. Den bränsletrycksregulator har varit den främsta boven i detta Impala start problem.
Batteri Kabel Korrosion

Chevrolet Impala har problem med sina batterikablar korroderande överdrivet , förebygga spänning från att nå startapparaten. När spänningen inte kan nå starter kommer Impala startar inte eller vrid runt motorn. Den Impala fungerar som om batteriet är dött, men om batteriet tas till eventuella Biltema kommer butiken kontrollerar att säkerställa att batteriet är fortfarande bra. Om batteriet fortfarande är bra, då batterikablarna måste kontrolleras. Rengör batterikablarna ordentligt med en stålborste, ta bort alla bebyggda syra eller korrosion förekommer på batteripolerna och kablarna. Om rengöring av batterikablarna inte korrigera detta problem, måste batterikablarna bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65659.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.