Felsökning transmissionen i en '91 Honda

Honda Accord är en pålitlig bil och är mycket populär över hela världen. Det kommer sannolikt att bli en gång i livet av din Honda där den kommer att behöva kontrolleras för överföring problem. Efter att ha utfört dessa enkla steg kan du närmar tryggt en mekaniker för att ytterligare åtgärda problemet med din bil. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Slå på bilens motor och flytta växeln till "kör" läge. Om växelspaken inte kommer att röra sig ordentligt i växel, kan det finnas ett problem med manöverlänkage. Även om det inte är ett vanligt problem, är utsikterna att detta är den emissionen ökade när fordonet är vid eller över 100.000 miles. Som ett resultat av lång tids användning kan bussningar och koppling behöver bytas.
2

Sätt bilen i växel och ta bort foten från bromspedalen. Bilen ska gå framåt. Om den inte gör det kan momentomvandlaren behöva bytas ut på grund av hög körsträcka på fordonet. I fallet med en vanlig sändning, kommer det inte finnas någon momentomvandlare. Ring en kvalificerad mekaniker för att ha momentomvandlaren ersättas, såvida du inte har en vanlig växellåda.
3

Kör Honda att se till att det förblir i växel. Allvarliga automatisk växellåda problem kan vara ett problem om det inte kommer att stanna i växeln när du kör det. En sliten lamell kan vara orsak med en standard växellåda, men med automatisk kraftöverföring det kan finnas ett antal problem, bland annat saknade tänder på kugghjulet systemet eller en sliten koppling i momentomvandlaren. Kontakta en professionell mekaniker för endera av dessa problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67337.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.