Symtom på en Dirty Insprutare

Bränsleinsprutningsdon är ansvarig för att injicera tillräckliga mängder motorbränsle (bensin) till bilens motor. En smutsig insprutare begränsar normalt vätskeflöde och hindrar normal motordrift. Det finns flera vanliga symtom på en smutsig bil insprutare. Begränsad Fuel Flow

En smutsig insprutare hindrar normalt bränsleflöde och resulterar i minskad bränsle inträde i ett fordons motor cylindrar. Detta tillstånd minskar motorns prestanda och minskar effektiviteten motorns förbränning.
Motor Tvekan

genom att hindra normal bränsleflöde in i ett fordons motor, kan ett smutsigt bränsle injektor orsaka en motor till tveka och snubblar, särskilt under acceleration, när extra bränsle flödet är nödvändigt för att skapa ökad motoreffekt.
Hard motorstart

Ett smutsigt bränsle injektor kan hindra normal motorstart genom att förhindra normal bränsleflöde in i en ledig motor, speciellt en kall motor som har suttit en lång tid. Ökad bränsleflödet är nödvändigt att på lämpligt sätt starta en kall motor. En smutsig insprutare förbjuder detta bränsleflödet. Addera Dålig fordonsacceleration

Vehicle acceleration påverkas negativt av en smutsig bränslespridare. Acceleration kräver ökat bränsleflöde in i motorns cylindrar. En smutsig insprutare hindrar detta extra bränsle flöde och förhindrar normal acceleration.
Dålig gas körsträcka

En smutsig insprutare hindrar normalt bränsleflöde in i ett fordons motor. Denna situation som negativt påverkar motorns förbränning vilket leder till en minskning av både motorns effektivitet och gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63956.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.