Tillfälliga Fixar för radiatorer

Fordon radiatorer normalt kostar flera hundra dollar för att ersätta, och beroende på var du bor och vilken typ av fordon du har, kan det även ta ett par dagar för din nya radiator att anlända efter att den har beställts. Ibland befinner sig i den situationen att göra en tillfällig reparation eller använda en quick fix på deras kylare, se till att deras fordon kommer att fortsätta att fungera tills den nya delen anländer eller de råd de reparationskostnader. Radiator Flush

Radiator träskor orsakas av slam och allmänt skräp som byggs upp i din radiator över tiden. Eftersom träskor växer i storlek, kan de hålla kylmedel från korrekt cirkulerar och orsakar din bil överhettas. Normalt är det bäst att byta ut ett igensatt kylare med en ny, men kanske du kan för att förlänga livslängden på din radiator med en radiator flush på det. Radiator fushes är speciellt utformade för att lösa träskor i kylaren och förlänga livslängden på den delen.
Stoppa läckor
p Det finns ett antal produkter på marknaden som har utformats för att stoppa din radiator läcker. Kylarvätska läckage uppstår för ett antal orsaker, inklusive små hål i kylaren och svaga sälar på kylsystemet. Att sätta en läcka-stoppa produkten i din radiator kan hjälpa till att stoppa läckan för en kort tid, men det är bara en tillfällig reparation. Du kommer fortfarande att behöva byta ut kylaren i en nära framtid.
Low-Pressure Radiator Cap

Ett lågtryck kylarlocket är utformad för att producera mindre tryck i kylsystemet än din traditionella kylarlocket. Om ditt system är i drift under mindre tryck, kan den inte kyla så bra, men det kan hjälpa den att hålla kyla något medan du får din bil till verkstad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65991.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.