Felsökning av en 2005 Jeep Liberty Stereo

Den stereon i 2005 Jeep Liberty bör fungera bra i många år. Men när stereon börjar fel, bör du överväga att byta ut den. Stereo enheter i Liberty är inte riktigt användbar, och när de misslyckas, bör de bytas ut. Replacement stereoapparater kan köpas från många eftermarknaden utrustningsleverantörer bilstereo återförsäljare. Men innan du byter stereo i 2005 Liberty, felsöka problemet. Saker du behöver
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Dra ner på säkringen luckan under rattstången för att öppna gruppcentralen.

2

Dra säkringen till radion med säkringen avdragare i gruppcentralen. Använd säkringsförteckningen på undersidan av säkringen luckan om du har problem att lokalisera säkringen till radion.
3

Kontrollera metallbandet i säkringen. Om den är trasig eller skadad, byt ut säkringen mot en ny säkring med samma ampere.
4

Sätta på radion. Om radion inte vill starta, kontrollera ledningar på baksidan av radion. Du kommer att behöva klättra in i passagerarsidan foten bra och ser bakom instrumentbrädan på ledningar med en ficklampa. Kontrollera att ingen av sladdar till radion är skadad. Om de är, måste du ha ledningar servas av en professionell mekaniker. Om radion helt enkelt inte går att slå på, måste du byta ut radion.
5

Lyssna för vibrationer eller distorsion i din Frihet stereo. Den stereo i 2005 Liberty använder kostnadseffektiva material i konstruktionen av högtalarnas koner. Med tiden kommer dessa kottar rippa och kommer att orsaka en vibration eller distorsion i högtalarna. Du måste ersätta de drabbade högtalarna.
6

Lyssna efter ett hum när stereon är på. Detta orsakas vanligtvis av feedback i stereons förstärkare. Detta kan också orsakas av oskärmad eller utsatta ledningar (om det är skadat ledningar som du inte kan se). Du måste ha systemet servas av en professionell mekaniker att fixa ledningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64789.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.