Hur Kontrollera bränsleledningar och bränslepump i en Toyota Camry

Två saker gör en intern funktion förbränningsmotor: bränsle och eld. Om motorn i en Camry inte fungerar som det ska, då är det eftersom det finns en begränsning av det ena eller det andra. Om det är bränsle, då de två vanligaste problemen är ett igensatt bränslefilter och en dåligt fungerande bränslepump. Kontrollera filtret för träskor, och sedan kontrollera pumpen och bränsleledningar. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Reservdelar
ren hink
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lift den bakre änden av Camry med en domkraft och stödja den av ramen med pallbockar. Lokalisera gastank centrerade under baksätet på bilen. Hitta bränsleledningarna löper från bränsletanken längs botten av bilen till motorrummet.
2

Undersök bränsleledningarna för veck, bucklor eller krossade områden. I äldre Camry modeller, om den har förstärkt gummi, kontrollera om torröta vid ändarna av bränsleledningarna. Byt ut eventuella skadade bränsleledningar.
3

Placera en hink under porten på framsidan av bensintanken där den ansluter till bränsleledningen, och använd en skiftnyckel för att koppla bort bränsleledningen från hamnen. Drag runt motorn, men inte slå på den, och titta på gasen när den pumpar in i skopan. Om det pumpar starkt, är pumpen bra. Men om det droppar eller drizzles, sedan byta bränslepumpen. Anslut bränsleledningen till hamnen.
4

Sänk den bakre änden av Camry. Om du fortfarande har problem med bränsletillförseln och sedan kontakta en professionell för mer diagnostisk testning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63847.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.