2003 Chevrolet Impala elektriska problem

Den 2003 Chevrolet Impala var en av GM: s mest populära bilar under det året. Med en genomsnittlig motorväg bränsleekonomin på mellan 29 och 32 mpg, enligt Cars.com, är detta bilmärke oerhört effektiva och ganska tillförlitlig. Även några allvarliga problem har någonsin dokumenterats av GM och Chevrolet, det finns många elektriska problem som konsumenterna har haft med bilen. Dessa elektriska problem varierar från så små som lampor slås på utan att meddela att motorn stängs av när du kör. Motorn startar inte

Ett av de vanligaste problemen i 2003 Chevrolet Impala, enligt Carcomplaints.com, detta händer oftast runt 80.000 mil märke på bilen och kostar ca $ 500 att reparera . Vad som ofta händer är att nyckeln kan inte vrida tändningen och därför att motorn inte kan starta. Vad sker inne i tändningen är att delarna har flyttat runt eller skiftat och nyckeln är inte att nå varje del av insidan av bilen. När detta händer det bästa man kan göra är att få den reparerad av återförsäljaren eller en mekaniker. Men många har funnit det möjligt att starta bilen genom att sätta någon typ av smörjmedel på nyckeln och flytta den in och ut ur tändningen hålet för att belägga insidan. Detta gör ibland för att träffa de delar som behövs för att kunna slå på tändningen och starta motorn. I själva verket hade Chevrolet även en liten minns tidigt i modellens existens för att åtgärda problemet.
Säkerhet tänds

Inträffar oftast runt 100.000 miles, säkerhet ljus ofta kan komma på när det är extremt varmt ute. När detta händer, det inre och ljus yttre blixt och andra elektriska funktioner, som luftkonditionering, fungerar inte, enligt Carcomplaints.com. Om det inträffar när bilen är avstängd, kommer motorn inte att starta och du måste antingen få bilen hoppade eller få det bogseras till en mekaniker. Detta problem kan också uppstå efter körning långa sträckor. Det kan fixas genom att ta den till återförsäljaren eller en mekaniker för att få problemet diagnostiseras och läkt.
Motorn stannar under körning

Fast inte så vanligt som andra elektriska problem, är detta 2003 Chevrolet Impala problem en av de största och farligaste problem bilen har. Det händer på ca 95.000 miles och kan kosta över $ 1.500 till reparera. När problem uppstår, stannar motorn helt, utan svar från transmissionen, acceleration eller broms. Det är mycket farligt och kan orsaka olyckor och andra problem bil. Många mekaniker har inte kunnat hitta ett botemedel mot detta problem, så det bästa motgiftet är att kontakta Chevrolet-återförsäljare och få dem undersöka bilen och kanske till och med byta ut modellen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65469.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.