Orsaker till klickande ljud när du försöker starta en Toyota Corolla bil

När din Toyota Corolla gör ett klickande ljud när du försöker starta den, kan det betyda flera olika problem existerar. Det kan vara något så enkelt som en lös tråd för något så allvarligt som en dålig motor. Det finns många andra orsaker som ligger mellan de två ytterligheterna. Dead eller försvagas Batteri

Ett batteri som har en låg avgift inte kan ge tillräckligt med ström för att vända på startapparaten. När detta inträffar, kommer du bara höra det klickande på startmotorn engagerande, men det kommer inte att dra runt motorn. När detta är fallet, byt ut batteriet.
Defekt startmotor

en startmotor som har gått dåligt kan göra ett klickande ljud när den försöker dra runt motorn . Vad som orsakar detta problem är en dålig plats i elektriska ledningar inuti som inte tillåter motorn att snurra. När detta är problemet, ersättande eller ombyggnad av startmotorn krävs. En lös tråd på antingen förrätt eller batteriet inte
lösa ledningar

tillåta rätt spänning för att slå startmotorn över. När detta händer, kan det vara enkelt repareras genom att dra åt den lösa tråden.
Bad Motor

En trasig motor kan orsaka ett klickande ljud, liksom. När en motor låser upp, griper starter och försök att starta motorn. När det träffar motstånd på grund av att motorn låsas upp, det gör ett klickande eller clunking ljud. När detta inträffar är allvarliga motorreparationer behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65282.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.